top of page
O nam | Apoteke Herbafarm

Prvi put osnovana 2001. godine kao "Herbafarm" d.o.o
danas kao Zdravstvena Ustanova Apoteka "Herbafarm" nudi širok spektar usluga, proizvodnje i prodaje medicinskih sredstava i lijekova kao, raznih suplemenata i prirodnih dodataka prehrani te ortopedskih pomagala. 
Naš tim radnika se konstantno usavršava kako bi doprinijeli što boljoj i stručnijoj usluzi. 

 

U apotekama Herbafarm možete pronaći veliki asortiman lijekova prepoznatljivih velikih i malih kompanija kako stranih tako domaćih kao i galenske te magistralne preparate koje proizvodimo u našim apotekama.

Pored svih vrsta lijekova u apotekama Herbafarm možete pronaći bogat dječiji program, sredstva za njegu kože i lica te ostale kozmetičke preparate za muškarce i žene te još dosta toga u bogatom asortimanu što je potrebno za zdraviji i kvalitetniji život. 

Stručni savjeti, kataloške cijene, lijekovi, suplementi i medicinska sredstva po narudžbi. Sve, samo u apotekama Herbafarm - Lider u stručnosti i profesionalnosti farmaceutske usluge. 
 

Naš cilj je da učinimo vaš život zdravijim 
Vaša oaza zdravlja, Apoteke Herbafarm.

 

 

 

Karijera u Herbafarmu

Apoteke Herbafarm su dio progresivne zajednice unutar  apotekarske djelatnosti koje nastoje da obezbijede sigurnost, kvalitet i profesionalnost prema potrošačima jer nam je to profesionalna, moralna i etička dužnost.

Apoteke Herbafarm nude mladim i ambicioznim ljudima priliku da napreduju, gradeći svoju karijeru kroz plan i program rada i napredovanja u skladu sa pravilnikom zdravstvene ustanove.

Ukoliko misliš da si kvalifikovan/a za rad u apotekarskoj djelatnosti, prijavi se klikom na link ispod.

Herbafarm.jpg
bottom of page